CURSURILE PROGRAMULUI TRANSILVANIA FASHION

Vrei să faci parte din prestigiosul PROGRAM TRANSILVANIA FASHION?

Eşti motivat şi vrei să reuşeşti?

Acum ai marea ocazie!

Prezinta-te la preselectia organizata in data de 27 Octombrie 2015, ora 18 la sediul agentiei, pe Str. Constanţa nr. 14, Cluj-Napoca.

O echipă plină de entuziasm asteaptă să vă cunoască şi să vă deschidă porţile spre această lume minunată.

Adresa: Str. Constanţa, Nr. 14, RO 400158 Cluj-Napoca

0040-264-59.04.16, 0040-722-236.076

office@transilvaniafashion.ro

office@transilvaniafashion.ro

 afis2016

Cursurile au loc de două ori pe an, legate de desfăşurarea celor două manifestări ale Programului Transilvania Fashion, ediţia de vară, Transilvania Summer Fasion Festival, iar cea de iarnă, Balul Operei.

Aceste cursuri au ca scop descoperirea şi formarea de noi talente, fete si băieţi pentru următoarele activităţi: manechin, model, fotomodel, hostess, sampling. Pregătirea cuprinde cursuri de mişcare scenica, sedinte foto, comunicare, design vestimentar, coafura, machiaj, cosmetică și nutriţie.

La final cursanţii primesc o diplomă de absolvire a cursurilor Agenției Transilvania Fashion şi pot fi selecţionaţi pentru încheierea unui contract de agenturare si impresariere cu Agenţia, având astfel posibilitatea să participe şi să fie promovaţi la toate evenimentele în care este implicat Programul Transilvania Fashion: prezentări şi spectacole de modă a celor mai cunoscuţi designeri, marile festivaluri de modă din Romania și din străinătate, precum si la concursurile: Miss Romania, Top Model Romania, Miss Litoral, Miss Europa, Elite Model Look, Miss Turism World, Model of the Univers, Model of the World, Miss Underwear precum și Top Model și Miss Transilvania Fashion.

Înscrierile se fac pe site-ul agenţiei, prin completarea formularului de la pagina de contact. Toţi cei care au completat acest formular, vor fi contactaţi pentru a li se comunica detaliile legate de preselecţii. Cerinţe: aspect fizic placut, pasiune pentru modelling, dorinţa de perfecţionare. Pentru informații suplimentare va rugăm să sunaţi la numerele 0722-236.076 sau 0722-236.077.

EXPERIENTĂ MARE IN SLUJBA CELOR MICI

Top Model Management Transilvania Fashion în parteneriat cu Phoenicia Hotels, organizează cursul de modeling Transilvania Kids Fashion. Programul este gratuit şi este oferit de Phoenicia Hotels copiilor începand cu varsta de 4 ani.

Câştigătorii titlurilor de Transilvania Fashion MINI MISS şi MINI MISTER PHOENICIA HOTELS, desemnaţi in cadrul spectacolului de modă Transilvania Kids Fashion, vor beneficia de un sejur gratuit pe litoral, în vara anului 2016, oferit de Phoenicia Hotels.

Înscrierile se fac joi, 8 octombrie 2015, orele 17:00, pe Str. Constanţa nr. 14, pe e-mail: office@transilvaniafashion.ro sau la nr. tel: 0040-722-236.076, 0722-236.077.